Cliniclowns, thanks so much !!!

Dear Cliniclowns, thank you so much for these fantastic two weeks of training! What a great spirit and generosity! Thank you so much to my assistant Paige Allerton for your great help and support!

Margreet Derks, Hans Koops, Marieke Renes, Karin Koster, Ellen ter Braak,Lobke van BeuzekomRalf SilviusRob TerwijnPaula van der Sman, Gerard Walters, Ria le Sage, Constant CornelissenBas de Bont, Marja van Rijn, Janneke Buitkamp, Carla Schmidt, Helna van Tartwijk, Hans Zijp, Annette de Bilde, Shula Felomina, Pinie Treffers, Wendy Riemslag, Henk de Wit, Joost de Venster, Rinze Heininga, Winfred den Hoed, Marieke van Nielen, Joscha de BoeverAngelique van Breemen, Hetty Baesjou, Joke Welbedagt, Arthur Pirenne, Milo Zipson, Eveline Brouwer, Hanneke Heessels, Mirjam Molenaar, Annelie Reijs, Laurence Quetel, Yolanda (from Curaçao), Renate (from Suriname), Marieke Lustenhouwer, Elleke Schut, Monique Krekels, Joukje van der Schalk, Marcel Weijers, Willeke Weerts, Ivan Hennetin, Maartje Merlijn, Erna Dalemans, Anne van Bergeijk, Bea Westervelt, Marleen Segers, Lody Ratsma, Willemien Pasmans, Desiree Van de Wiel, Charlotte Langemeijer, Marc Heijnen, Jan-Willem Plutschouw, Mathijs Schepers, Arjen Vleeshouwer, Aike Voets, Chantal Jonkers, Biem Bremer, Leon de Kok, Wietske de Boer, Hans Karg, Anneke van der Molen, Susan Beijer, Jacqueline Kaptein, Saskia Bongaerts.